Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar

Aigostar Aigostar

19663-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar Udvid

Opgrader dit hjem med Bluetooth Mesh Smart Filament LED pære i vintage design. Skift farvetemperatur og lysstyrke direkte fra din smartphone for den perfekte belysning.

Det ultimative LED lys til dit hjem

Med Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar LED pæren får du den perfekte kombination af energibesparelse og høj lyskvalitet. Denne smarte pære har en effekt på 6W og erstatter nemt en traditionel 62W pære, hvilket betyder store besparelser på din elregning.

Lysstyrken på imponerende 850 lumens og en bred spredning på hele 360 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet. Uanset om du bruger denne pære i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil du opleve en behagelig og ensartet belysning.

Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne LED pære en høj lyskvalitet, der gør farverne ser naturlige og levende ud. Du vil kunne nyde godt af et flot og ægte lys, der skaber den perfekte atmosfære i dit hjem.

Derudover er denne smarte pære kompatibel med Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at styre lyset via din smartphone eller tablet. Med denne teknologi kan du skræddersy belysningen i dit hjem efter dine præferencer og behov.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne pære er af høj kvalitet og holdbarhed. Den har en lang levetid, hvilket betyder færre udskiftninger og dermed endnu større besparelser for dig.

Denne LED pære har dimensioner på 141 x Ø64 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste lamper og armaturer. Den er let at installere og kræver blot en 230V forsyning for at fungere optimalt.

Så hvis du leder efter en energieffektiv, højtydende og brugervenlig LED pære til dit hjem, så er Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar det perfekte valg for dig.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar

Dette smarte LED filamentpære er det perfekte valg, hvis du leder efter en energieffektiv og smart belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på kun 6W, svarer denne pære til en konventionel 62W pære, hvilket giver dig betydelige energibesparelser.

Pæren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og har en lysstyrke på 850 lumens med en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn og effektiv belysning i hele rummet. Den høje kvalitet af lyset med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en ægte og flot måde.

Med Bluetooth Mesh teknologi kan denne pære tilsluttes til dit smarte hjemmebelysningssystem, så du kan styre lysstyrken og farvetemperaturen direkte fra din smartphone eller tablet. Dette giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne pære. Med dimensioner på 141 x Ø64 mm passer den nemt ind i de fleste standard lampefatninger.

Opgrader dit hjem eller kontor med denne smarte Bluetooth Mesh Smart Filament ST64 E27 6W CCT Klar pære, der kombinerer energieffektivitet og avanceret teknologi for en optimal belysningsoplevelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde141 mm.
Diameter64 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.