Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT
Klar

Aigostar Aigostar

19664-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT - Klar Udvid

Skab den perfekte stemning derhjemme med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT LED pære. Juster lysstyrke og farvetemperatur fra din telefon og skab et hyggeligt og personligt rum.

Antal: 1 stk
Form: G80.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT, Klar

Dette smarte LED pære er designet til at bringe både energibesparelse og fleksibilitet til dit hjem. Med en effekt på 6W, kan denne pære erstatte en traditionel pære på hele 62W, hvilket bidrager til at reducere dine energiomkostninger. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du ikke behøver at bekymre dig om kompliceret installation.

Med en lysstyrke på 850 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, er denne pære designet til at give en jævn og behagelig belysning i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne i dit hjem vises klart og ægte. Uanset om det er til dagligstuen, soveværelset eller køkkenet, opfylder denne pære de flestes behov for god belysning.

Med Bluetooth Mesh teknologi giver denne pære dig også mulighed for at justere lysintensiteten og farvetemperaturen via en app på din smartphone. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Pæren har en længde på 117 mm og en diameter på 80 mm, hvilket gør den velegnet til mange lamper og armaturer. Med en holdbarhed på 3 år, kan du være sikker på at få glæde af denne smarte LED pære i lang tid.

Opgrader dit hjem med denne intelligente og energieffektive Bluetooth Mesh Smart Filament pære og nyd det klare og behagelige lys, som den bringer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.