Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT
Klar

Aigostar Aigostar

19664-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT - Klar Udvid

Oplev fremtidens belysning med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G80 LED pære. Skab den perfekte stemning med justerbar farvetemperatur og styring via app.

Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 6W CCT, Klar

Dette smarte LED-pære er ideel til dig, der ønsker en energieffektiv belysningsløsning med avancerede funktioner. Med en effekt på 6W erstatter denne pære en traditionel pære på hele 62W, hvilket resulterer i store energibesparelser. Pæren tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør det nemt at implementere den i dit hjem.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 850 lumens og en imponerende spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør det ideelt til både generel belysning og til at skabe en behagelig atmosfære.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 leverer denne pære en høj lyskvalitet, der viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette sikrer, at dine omgivelser belyses flot og behageligt, og at farverne gengives korrekt.

Bluetooth Mesh: Denne smarte LED-pære er udstyret med Bluetooth Mesh teknologi, hvilket giver dig mulighed for at styre lyset fra din smartphone eller tablet. Med denne funktion kan du nemt justere lysstyrke, farvetemperatur og endda oprette tidsplaner for belysningen, alt sammen fra din telefon.

Garanti: Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne LED-pære er af høj kvalitet og vil fungere fejlfrit i lang tid.

Dimensioner: Med dimensioner på 117 x Ø80 mm passer denne pære perfekt ind i de fleste lamper og armaturer, og dens klare design vil ikke dominere rummets æstetik.

Alt i alt er denne Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pære en ideel løsning for dig, der ønsker en energieffektiv, højtydende og avanceret belysningsløsning med en imponerende lyskvalitet.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Lysstærk og energieffektiv Bluetooth Mesh Smart Filament pære

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament G80 E27 pære er designet til at kombinere stilfuldt design med høj funktion. Med en effekt på 6W LED, denne pære er i stand til at erstatte en traditionel 62W glødepære og dermed reducere energiforbruget væsentligt. Perfekt til både hjemmet eller kontoret, denne pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning og giver en lysstyrke på 850 lumens med en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den høje lyskvalitet på denne pære er tydelig med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for lys til arbejde, læsning eller afslapning, opfylder denne pære langt de flestes behov for lyskvalitet. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er holdbart og pålideligt.

Med dimensioner på 117 x Ø80 mm, denne pære passer perfekt til de fleste lamper, armaturer og indretninger. Den klare finish giver et moderne og stilfuldt udseende, der passer ind i enhver indretning.

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament pære er ikke kun lysstærk og energieffektiv, men den tilbyder også smarte funktioner takket være Bluetooth Mesh teknologien. Du kan nemt styre og tilpasse belysningen via en app på din smartphone eller tablet, hvilket giver dig fuld kontrol over lyset i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde117 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.