Bluetooth Mesh Smart Filament G125 E27 6W CCT Amber

Aigostar Aigostar

19668-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament G125 E27 6W CCT Amber Udvid

Med vores Bluetooth Mesh Smart Filament G125 E27 6W CCT Amber pære kan du nemt skabe den rette stemning i dit hjem. Juster lysstyrke og farvetemperatur direkte fra din smartphone og skab den perfekte atmosfære med en moderne twist.

Bluetooth Mesh Smart Filament G125 E27 6W CCT Amber

Dette smarte Bluetooth Mesh LED-pære er den perfekte løsning til dit hjem, hvor du kan styre belysningen direkte fra din smartphone eller tablet. Med en effektivitet på 6W erstatter denne LED-pære en traditionel 60W pære, hvilket både er godt for miljøet og din pengepung med en lavere energiregning.

Den tilsluttes nemt til en almindelig 230V stikkontakt og kan lyse med en lysstyrke på imponerende 806 lumens. Den brede spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket gør det ideelt til både belysning af hele rum samt til stemningsbelysning.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at farverne vises naturligt og ægte under dette lys. Uanset om det er til daglig brug i stuen eller til arbejde på kontoret, sikrer denne LED-pære en behagelig belysning, der opfylder de flestes behov.

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed for kvaliteten og levetiden på produktet. Med dimensioner på 168 x Ø125 mm passer denne LED-pære perfekt til de fleste standard lampefatninger og kan nemt installeres i dit hjem.

Med den smarte Bluetooth Mesh teknologi kan du koble denne LED-pære til din eksisterende smart home system og nemt styre belysningen via din smartphone eller tablet. Du kan hurtigt skræddersy belysningen efter behov og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem med et enkelt tryk på skærmen.

Læs mere..

DKK 86,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament G125 E27 6W CCT Amber

LED Pære med Bluetooth Mesh-teknologi er den perfekte løsning til dig, der ønsker at have fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Med en effektivitet på 6W, svarer denne pære til en traditionel 60W pære, hvilket betyder store besparelser på din elregning.

Disse smarte LED-pærer tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, så du kan begynde at nyde den behagelige belysning med det samme. Med en lysstyrke på 806 lumens og en spredning på 360 grader er du sikret en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, hvilket gør disse pærer ideelle til en lang række anvendelser.

Denne LED-pære har en behagelig varm CCT Amber farvetone, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Med Bluetooth Mesh-teknologien kan du styre disse pærer via en app på din smartphone eller tablet, så du nemt kan justere lysstyrke og farvetemperatur efter behov. Med en dimension på 168 x Ø125 mm passer denne pære perfekt ind i de fleste lamper og armaturer.

Producenten garanterer kvaliteten af denne LED-pære med 3 års garanti, så du kan have ro i sindet og trygt nyde det behagelige lys i lang tid. Med en levetid på op til 20.000 timer kan du være sikker på at få glæde af disse pærer i mange år fremover.

Opgrader dit hjem med disse Bluetooth Mesh Smart Filament LED-pærer og få den perfekte belysning, der passer til dine behov og stemninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde168 mm.
Diameter125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.