Smart LED RGB Strip Lyssæt
WB, 5m, 28-knaps Kontroller & 3-knaps Kontrolboks, 18W

Aigostar Aigostar

New product

Smart LED RGB Strip Lyssæt - WB, 5m, 28-knaps Kontroller & 3-knaps Kontrolboks, 18W Udvid

Skab stemning og atmosfære i dit hjem med vores Smart LED RGB Strip Lyssæt! Med denne 5 meter lange strip, 28-knaps kontroller og 3-knaps kontrolboks kan du let skifte farver og lysstyrke for en optimal belysning. Med en effekt på 18W er dette lyssæt både energieffektivt og stilfuldt.

Antal: 1 stk
Længde: 5m.
Ledningslængde: 1500mm.
Batteritype: Li-Mn knapcelle (ikke-genopladelig).
Hovedmaterialer: PVC og kobber.
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 224,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og fleksibel Smart LED RGB Strip Lyssæt

Dette Smart LED RGB Strip Lyssæt er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en stemningsfuld belysning i dit hjem eller virksomhed. Med en maksimal effekt på 18W og mulighed for tilslutning til en 12V forsyning, kan du nemt og fleksibelt skabe den ønskede atmosfære.

En jævn fordeling af lys

Den Smart LED RGB Strip har en imponerende spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør det muligt at oplyse større områder med en ensartet og behagelig belysning, som passer perfekt til enhver indretning.

Fjernbetjening og kontrolboks

Lyssættet leveres med en praktisk 28-knaps fjernbetjening samt en 3-knaps kontrolboks, som giver dig fuld kontrol over lyset. Du kan nemt skifte mellem forskellige farver, justere lysstyrken og endda vælge mellem forskellige lysmønstre, alt efter dine præferencer.

Lækkert design og holdbar kvalitet

Med dimensioner på 10 x 5000 mm passer denne Smart LED RGB Strip let ind i enhver indretningsstil. Produktet er af høj kvalitet og leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på at nyde det flotte lys i lang tid fremover.

Skab den perfekte atmosfære med dette Smart LED RGB Strip Lyssæt, der kombinerer effektivitet, fleksibilitet og stilfuldt design.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde5000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 18W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.