Kæledyrskølemåtte "Blå Vanddråber"
50x90 cm, 2100g

Nobleza Nobleza

18685-0

New product

Kæledyrskølemåtte "Blå Vanddråber" - 50x90 cm, 2100g Udvid

Hold din pelsede ven kølig og komfortabel på de varme dage med vores Kæledyrskølemåtte "Blå Vanddråber"! Denne 50x90 cm store kølemåtte vejer 2100g og er perfekt til at give din hund eller kat et behageligt sted at slappe af.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: SommerartiklerMild kølingRidsefast.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Selvkølende Gel】Selvkølende for at opnå energibesparelse og miljøvenlighed. Nobleza hundekølemåttens indre materiale er et giftfrit gel, der selv køler ned ved trykaktiveret kølende gel, der giver en kølende fornemmelse for kæledyret. Sikkert, sikkert og økonomisk.【Holdbar & Miljøvenlig PVC】Det vandtætte, fortykkede oxford-overflade af kæledyrs kølemåtte er lavet af miljøvenligt PVC-materiale, mere kæledyrsvenligt, holdbart, ridsefast, slidstærkt, glat iskold overflade, ekstremt behageligt. Fast syning, så du behøver ikke bekymre dig om gel-lækage!【Let at Rengøre & Opbevare】Bare drys lidt vand, tør det af med en svamp eller blød børste for nem rengøring. Foldbart design, kombineret med en flot håndbåret kartonpakke, gør det meget praktisk at opbevare og tage med udendørs eller på rejser. ⭐【Multifunktionel】Ikke kun en dejlig gave til kæledyr om sommeren, men også fremragende for dyreejere. Det er perfekt til hunde- eller katte senge, bure, hundekurve, bagsæder i bilen eller på gulvet. Brug det som en siddepude, en pude eller en køleunderlag til din computer i varmt vejr.【Til Mellemstore Kæledyr & Varme Tips】Størrelse M: 50*90cm. Du kan altid finde din mellemstore hund ligge på den selvkølende pude og hvile glad om sommeren. Hvis du har spørgsmål, så lad vores kundesupportteam vide det uden tøven, så løser vi det med det samme. Bemærk: 1. Ikke bid-sikker. 2. Vask ikke i maskinen.
Dimensioner
Bredde500 mm.
Dybde900 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.