Kattegrus-Skovl
33 x 15 cm, Sølv

Nobleza Nobleza

18514-0

New product

Kattegrus-Skovl - 33 x 15 cm, Sølv Udvid

Hold din kattebakke ren og lugtfri med denne robuste kattegrus-skovl i sølv. Med dens praktiske størrelse på 33 x 15 cm er den perfekt til daglig rengøring af din kats toiletområde.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: Jern-belagt krom

Læs mere..

DKK 63,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Effektiv rengøring】Hjælper med at rengøre kattebakken effektivt og grundigt. Ideel til alle typer affald. Gør en mindre ubehagelig opgave mindre ubehagelig.
【Holdbart anti-rust materiale】Den holdbare skovl er lavet af epoxy-belagt rustfrit stålwire, hvilket gør den modstandsdygtig over for korrosion. Den er lettere, men mere holdbar end de fleste plastmaterialer, ikke let at ruste, stærk og ikke let at bryde efter gentagen brug.
【Let at rengøre】Den glatte overflade på katteskovlen sikrer nem rengøring, bare tør den af med en fugtig klud eller skyld den med vand. Du behøver ikke bekymre dig om, at vand eller kattegrus vil ruste katteskovlen.
【Unikt design】0,8 cm hullerne er brede nok og meget effektive til at samle klumper og sigte rent grus, fungerer med de fleste store og klæbrige kattegrus.
【Praktisk og praktisk】Størrelsen på skovlhullet er passende til forskellige typer kattegrus, og rent kattegrus spildes ikke.
Dimensioner
Bredde150 mm.
Dybde330 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.