Forisoleret Klemme BV5.5 Blå
15 stk

Aigostar Aigostar

15246-0

New product

Forisoleret Klemme BV5.5 Blå - 15 stk Udvid

Med Forisoleret Klemme BV5.5 Blå kan du nemt og sikkert samle dine el-ledninger. Pakken indeholder 15 stk klemmer til dine el-artikler og samledåser.

Mængde: sæt
Pakke mængde: 15stk.
Ledningsspecifikationer: 4-6mm².
Produktfunktion: Ledningsføring.
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC & kobber.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lav resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, lys tinbelægning for at forbedre modstandsdygtighed over for oxidation, korrosionsbestandighed, effektivt forlænge levetiden.
Isolering og brandhæmmende Isoleringsærmet er lavet af PVC brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle slags kabler Det kan bruges til enkelttråd, flertråd og fleksible ledninger for at opfylde forskellige krav til ledningsforbindelser.
Forskellige typer Valgfri farve Multi-specifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde3.4 mm.
Bredde3.4 mm.
Dybde26 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.