FitFoodie Steel 800W Dampkoger
Børstet Rustfrit Stål

Aigostar Aigostar

15864-0

New product

FitFoodie Steel 800W Dampkoger - Børstet Rustfrit Stål Udvid

Spar tid og bevar næringsstoffer med FitFoodie Steel 800W Dampkoger i børstet rustfrit stål. Den perfekte løsning til sund og nem madlavning i dit køkken.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Med indikatorlys
Indeholder ikke BPA, fødevaregodkendt plast 
60 minutters timer med automatisk sluk 
2 vandindtag i siderne og vandstandindikator 
Volume: 3*3000ml
Længde på ledning: 1,0m
Produktfunktion: Dampet fisk; Dampet kød; Dampet majs; Dampede grøntsager; Opvarmning af ris; Stuvning; Dampet æg
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: PP&SUS304

Læs mere..

DKK 461,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Sundhed】En hurtig, effektiv og BPA-fri 800W elektrisk dampkoger til alsidig og sund madlavning af kød, fisk, ris, skaldyr og grøntsager med en 60-minutters timer. Røgfri og lavt på kalorier.
【Sikkerhed】Overophedningsbeskyttelsesanordning med varmeindikationslys. Tørvarme forebyggelse - dampkogeren slukker automatisk, hvis den løber tør for vand. Når dampningstiden er slut, lyder en summer for at lade dig vide, at maden er færdig.
【Intelligens】Imponerende hus af rustfrit stål med vandstandsmåler, der lader dig vide, hvornår du skal fylde vand på med 2 sidevandindgange til nem påfyldning; leveres med tre-lags stabelbare og aftagelige BPA-fri gennemsigtige beholdere, hver beholder har en kapacitet på 3 liter, i alt ca. 9 liter; inkluderer BPA-fri låg og risbeholder til almindelig dampning; indbygget æggehakker til nem kogning af æg.
【Praktisk】Med aftagelige dele, der tåler opvaskemaskine, behøver du ikke bekymre dig om besværlige rengøringsopgaver, hvilket gør det ekstremt nemt og effektivt at nyde lækre, sunde måltider uden besvær.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe. Læs venligst instruktionen grundigt, inden du bruger.
Dimensioner
Højde397 mm.
Bredde235 mm.
Dybde310 mm.
Effekt & spænding
Forbrug800W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.