Elektrisk Kedel Chubby
1.7L, Glas & Plast, Sort

Aigostar Aigostar

15908-0

New product

Elektrisk Kedel Chubby - 1.7L, Glas & Plast, Sort Udvid

Den elegante og moderne Elektriske Kedel Chubby er perfekt til hurtig opkogning af vand til din te eller kaffe. Med en kapacitet på 1,7L og et stilfuldt design i sort glas og plast er den en praktisk og stilfuld tilføjelse til dit køkken.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Krop af højt borosilikatglas
Fødevaregodkendt materiale: Fri for BPA
Tørkogningssikring: Ja
Kapacitet: 1,7L
Basen: Kan drejes 360 grader og adskilles
Snoropbevaring: Under basen
Volumen: 1700ml
Kabellængde: 0,75m
Knaptype: Knap
Produktfarve: Sølv&Sort
Hovedmaterialer: Glas&Plastik&Stainless steel
Indvendigt materiale: Glas&Stainless steel

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 243,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitet glas Tykkere høj-borosilikatglas, med funktioner som høj temperatur modstand, korrosionsbestandighed, modstandsdygtighed over for skoldning og holdbarhed; glasmaterialet gør det muligt at se indeni, hvilket gør rengøringen mere praktisk.

Maksimal sikkerhed Med en varmebestandig håndtag behøver du ikke bekymre dig om at blive forbrændt, mens du holder det. Med en høj kvalitets termostat indeni for at sikre automatisk strømafbrydelse og tørkogning beskyttelse. Der er fire vandudløb i bunden for at tømme overskydende vand.

Unikt design Når den blå LED lyser, indikerer det, at kedlen er i gang med at varme op. Med en maksimal kapacitet på 1,7L, koger vandet op på få minutter afhængigt af mængden.

Bedre oplevelse Den brede åbning på låget, aftageligt filter, 360° separat base og tydelig vandmærke bidrager alle til at give dig en bedre brugeroplevelse.

Kvalitetssikring CE, GS, ROHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe. Læs venligst instruktionen grundigt før brug.

Dimensioner
Højde244 mm.
Bredde160 mm.
Dybde216 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1850-2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.