Indra Frituregryde 1650W 2.5L
Hvid

Aigostar Aigostar

15844-0

New product

Frituregryden Indra er perfekt til sprøde og lækre friture-retter derhjemme. Med en kapacitet på 2,5 liter og 1650W effekt er den ideel til nem og hurtig madlavning i en stilfuld hvid finish.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Non-stick belægning
Kapacitet: 2,5L
Frugtkurv: Aftagelig
Justerbart temperaturniveauer: Flere
Varmeelementer: 1650w højeffektive
Visningsvindue: Gennemsigtigt
Varme- og strømindikator: Til stede
Volume: 2500ml
Kabellængde: 1m
Knaptype: Mekanisk
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: PP
Indvendigt materiale: Non-stick belægning

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 517,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Kraftfuld og effektiv】1800-watt BPA-fri dybfrituregryde med stor 2,5L kapacitet, der hurtigt og effektivt tilbereder velsmagende stegte madvarer.
【Justerbar temperatur】Termostatisk temperaturkontrolsystem gør det muligt at justere temperaturen fra 150°C til 190°C. Perfekt til tilberedning af velsmagende fisk, pommes frites, kylling, fritter, doughnuts, churros og meget mere.
【Sikker madlavning】Lukket madlavning forhindrer sprøjtning af fedtstof eller olie under tilberedningen, aftageligt låg med kiggevindue og lugtfilter kontrollerer permanent stegningsprocessen.
【Smart funktion】Anti-slip fødder giver stabilitet, indikatorlys fortæller dig, når apparatet er tændt og klar til brug, rustfrit stålfriturekurv med foldbart køligt greb tåler opvaskemaskine og kan tages af. Den non-stick oliebeholder er nem at rengøre.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig.
Dimensioner
Højde230 mm.
Bredde252 mm.
Dybde295 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1650W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.