Kaffekværn 150W

Aigostar Aigostar

15841-0

New product

"Nyd friskmalet kaffe hver dag med denne effektive kaffekværn på 150W. Få den perfekte kværning til din foretrukne bryggemetode!"

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Betjening med én knap.
Volumen: 60g.
Trådlængde: 1m.
Knaptype: Trykknap.
Produktfunktion: Kværning af kaffebønner og andre bønneprodukter.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS og rustfrit stål.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 173,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Et tryk på knappen】Bare tryk på tænd/sluk-knappen for at starte kværningen, og slip for at stoppe. Ved at kontrollere kværningen i længere eller kortere tid kan du opnå det ønskede kværningsresultat. Den gennemsigtige låg gør det også nemt at se konsistensen af kværnerne.
【Holdbar og Effektiv】150W høj effekt og holdbare rustfri stålblade med 10000-15000 omdr./min. tillader dig at kværne din kaffe inden for 10-20 sekunder.
【Multi-Use】Udover kaffebønner kan den også kværne krydderier, urter, nødder og en række kornsorter.
【Fri for BPA】Fødevaregodkendt materiale, delen der kommer i kontakt med maden er helt uden BPA, sikkert og sundt. Du kan kværne omkring 60 gram produkt (4-12 kopper) på én gang, og nyde kaffen frit.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.
Dimensioner
Højde172 mm.
Bredde102 mm.
Dybde102 mm.
Effekt & spænding
Forbrug150W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.