Smart LED RGB Strip WB Wifi
7.5m - 28-Knaps Controller & 3-Tasters Kontrolboks, 24W

Aigostar Aigostar

New product

Få fuld kontrol over din belysning med Smart LED RGB Strip WB Wifi! Med en længde på 7.5m og en 28-knaps controller får du den perfekte stemningsbelysning til dit hjem.

Mængde: 1 stk
Længde: 7.5m.
Ledningslængde: 1500mm.
Batteritype: Li-Mn knapcelle (Ikke-genopladelig).
Hovedmaterialer: PVC & Kobber.
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 247,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Smart LED RGB Strip WB Wifi er en innovativ og alsidig lyskilde, der giver dig mulighed for at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem eller på kontoret. Denne LED-stripe har en længde på 7.5 meter, hvilket giver dig masser af muligheder for at tilpasse og anvende lyset på forskellige måder.

Med en effekt på MAX 24W kan denne LED-strip tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør den energieffektiv og omkostningseffektiv at bruge. Du kan nemt justere lysstyrken og farverne på stripen ved hjælp af den medfølgende 28-knaps controller eller den 3-tasters kontrolboks.

Denne LED-strip har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig belysning i rummet. Du kan nemt skabe forskellige stemninger og atmosfærer ved at justere farverne på LED-stripen via wifi-forbindelse.

Med en dimension på 10 x 7500 mm passer denne LED-strip let ind i forskellige rum og kan bruges til både dekorativt lys, stemningsbelysning eller funktionel belysning. Du kan skabe et personligt præg i rummet ved at vælge mellem et utal af farver og lysindstillinger.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved købet af denne LED-strip. Skab en unik atmosfære i dit hjem eller på kontoret med denne smarte LED RGB Strip WB Wifi, der giver dig fuld kontrol over lysstyrke og farver med blot et par klik.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde7500 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 24W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.