WB Smart LED RGB Strip Lys, 10m med 28-Knaps Kontrol & 3-Taste Styreboks, 24W

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED RGB Strip Lys, 10m med 28-Knaps Kontrol & 3-Taste Styreboks, 24W Udvid

Skab stemning og atmosfære i dit hjem med vores WB Smart LED RGB Strip Lys! Med 10 meter lang strip, 28-knaps kontrol og 3-taste styreboks får du fuld kontrol over lysstyrke, farver og effekter. Perfekt til smart home belysning!

Antal: 1 stk.
Længde: 10m.
Ledningslængde: 1500mm.
Batteritype: Li-Mn knapcelle (ikke-genopladelig).
Hovedmaterialer: PVC & kobber.
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 270,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

WB Smart LED RGB Strip lys er den perfekte løsning til at skabe stemningsfuldt lys i ethvert rum. Med en længde på 10 meter og mulighed for farveskift og lysintensitet, kan dette LED strip lys tilpasses enhver indretning og stemning.

Data om produktet:

Effekt: MAX 24W. Dette garanterer en kraftig belysning, der kan oplyse selv store rum effektivt.

Tilslutning: Produktet skal tilsluttes til en 24V strømkilde for at fungere optimalt. Dette sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning.

Lys Spredning: WB Smart LED RGB Strip lys har en imponerende spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden skygger eller døde punkter.

Garanti: Produktet leveres med en producentgaranti på 3 år, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed for en kvalitetsvare.

Dimensioner: Strip lyset måler 10 x 10000 mm, hvilket gør det nemt at tilpasse til enhver overflade eller rumkonfiguration.

Med WB Smart LED RGB Strip lys får du ikke blot et funktionelt lyskilde, men også et designelement, der kan skabe atmosfære og stemning i ethvert rum. Brug det som baggrundsbelysning bag dit TV, under dine køkkenskabe eller som dekorativ belysning langs dine gulvlister.

Det medfølgende 28-knaps kontrol og 3-taste styreboks giver dig fuld kontrol over farveskift, lysintensitet og forskellige lysprogrammer, så du kan skabe præcis den atmosfære, du ønsker.

Med WB Smart LED RGB Strip lys investerer du i fremtidssikret og energieffektiv belysning, der kan holde i mange år fremover. Lad din kreativitet og personlighed skinne igennem med dette alsidige LED strip lys.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde10000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 24W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.