HDMI-Kabel 5M
HDMI-Stik til HDMI-Stik

Aigostar Aigostar

15036-0

New product

HDMI-Kabel 5M - HDMI-Stik til HDMI-Stik Udvid

Koble dine enheder med denne 5 meter lange HDMI-kabel for en problemfri og hurtig overførsel af lyd og video. Perfekt til hjemmebiografen eller gaming setup.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 5m
Wire: OD6.0mm 30AWG
Produktfunktion: HDMI-kabel
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 49,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Tilslut og afspil design】Drevet af HDMI-kabel, ingen ekstern strømadapter krævet.
【PVC&CCS】Slid- og korrosionsbestandighed for at sikre lang levetid.
【Mere stabil ydeevne】Ikke nemt at springe skærmen over. Vi har forbedret designet af chips, hovedkort og kredsløb for at gøre det mere stabilt ved signaloverførsel.
【Høj Definition Oplevelse i Flere Scener】Gælder for alle enheder med HDMI-interface, primært brugt til forbindelse og transmission mellem computere, videospil, smart bokse og andre enheder samt fjernsyn, skærme, projektorer, tilslut og afspil.
【Trådkroppen er blød og modstandsdygtig over for træk】Den er lavet af miljøvenligt PVC-materiale. Den er blød og elastisk, bøjer sig efter behov og holdbar under spænding.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.