Infrarød Bevægelsessensor 01

Aigostar Aigostar

15103-0

New product

Infrarød Bevægelsessensor 01 Udvid

Denne Infrarød Bevægelsessensor 01 registrerer bevægelse med stor præcision for en øget sikkerhed og komfort i dit hjem eller på arbejdspladsen. Let at installere og en pålidelig løsning til overvågning af områder i realtid.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Første valg til intelligente og energibesparende produkter Hjemmets energibesparende belysning bliver hurtigt en mainstream udviklingstendens. Dette produkt er en ny energibesparende lyskontakt med høj sensitivitet og automatisk switch. Det er energibesparende, miljøvenligt, praktisk og bekvemt, velegnet til alle slags hjemmemiljøer, bekvemt for ældre og børn i hjemmet og kan give dig en virkelig intelligent og energibesparende livserfaring.
Loftmontering Enkel flad udseendesdesign med moderne og elegant stil, smukt og generøst, nem installation, let vedligeholdelse.
Infrarød intelligent sensor Benytter en sensor med høj sensitivitet, intelligent chipstyring og bruger menneskers bevægelse via infrarødt som kontrolsignalkilde. Når nogen træder ind i detektionsfeltet, starter det straks med at styre belastningen.
360° detektion Med lille størrelse men bred sensingområde, i stand til at detektere og registrere på en helhedsorienteret måde
Automatisk dag og nat genkendelse Sensoren kan automatisk identificere dag og nat, hvilket gør den anvendelig både om dagen og om natten. Den kan bredt anvendes og installeres i gange, passager, indgangspartier, køkkener, altaner, badeværelser og andre rum.
ABS-flammehæmmende kabinet Bruger materialer, der opfylder europæiske standarder, med høj styrke, korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed, svær at bryde og deformere, sikker og pålidelig.
Kompatibel med alle slags lamper og elektriske apparater Velegnet til LED-lampe, energibesparende lampe, glødepære, loftlampe, udsugningsventilator og andre belastninger.
Sensedistance Maksimal sensediameter på 8 m
Indstilling af følsomhed Justerbar fra 3Lux til 2000Lux
Indstilling af forsinkelsestid Justerbar til at forsinke fra 10 sekunder til 7 minutter
Dimensioner
Højde25 mm.
Diameter108 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.