AC Trådløs Digital Dørklokke IP44
Hvid (1 Sender + 2 Modtagere)

Aigostar Aigostar

15603-0

New product

AC Trådløs Digital Dørklokke IP44 - Hvid (1 Sender + 2 Modtagere) Udvid

Med AC Trådløs Digital Dørklokke kan du nemt og bekvemt høre, når der er nogen ved døren. Den elegante hvide design og IP44 beskyttelse gør den ideel til enhver hjem.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Alkaline batteri
Stikparameter: 10A 250V~
Produktfarve: Hvid&Sort
Hovedmaterialer: ABS&akryl
Dimensioner: L10*W6*H6.5cm/L7.2*W4*2cm

Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Elegant style - Ny oplevelse Dørklokken er en detalje, der ikke kan ignoreres i hjemmedekoration, og det er det første indtryk, gæsterne får, når de besøger. Ny trådløs dørklokke med fremragende ydeevne, elegant design, bryder med de traditionelle begrænsninger ved en dørklokke, ingen netværk, ingen ledningsbesvær, giver en ny brugeroplevelse for forbrugerne.
Trådløs design Trådløs modtagelse, ingen ledninger der forårsager skade på væggen, bagpålimning, nem installation, klik let for at ringe.
Eksklusivt udseende Brug akrylpanel, let berøring, enkel og moderne, fire hjørner med buet design, mere blødt og elegant.
3 lydstyrkeniveauer, 36 ringetoner Ikke længere monoton og stiv, ringetonen og lydstyrken kan vælges og reguleres efter ønske, klar og kraftig lyd, smukke ringetoner.
150 meters lang afstandstransmission Stærk penetration, stærk anti-interference, åben plads lige linjeafstand op til 150 meter, opfylder fuldt ud husholdningsbrugen.
Vandtæt design Fremragende vandtætning IP44, svigter ikke udsat for sol og regn.
Forskellige kombinationer Konfigurer sender og modtager efter behov i hjemmet. AC trådløs dørklokke er fleksibel, kan være en-til-en, en-til-mange eller mange-til-mange matchning, passer til forskellige områder af boligen.
Flere funktioner Det er ikke kun en dørklokke, men også en pager, lille størrelse med store funktioner, etknap kald, praktisk for omsorg for familiemedlemmer, ældre/syge/gravide kvinder.
Bemærk
1、Når du bruger dørklokken, skal du forsøge at bruge alkaliske batterier af høj kvalitet for at undgå almindelige carbonbatterier med kort levetid og nem elektrolytlekkage.
2、Brug ikke dørklokken i et højtemperaturmiljø over 60℃.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.