Trådløs Digital Dørklokke
IP44, Hvid (1 Sender + 2 Modtagere)

Aigostar Aigostar

15607-0

New product

Trådløs Digital Dørklokke - IP44, Hvid (1 Sender + 2 Modtagere) Udvid

Opgrader dit hjem med denne moderne og pålidelige trådløse digitale dørklokke i hvidt design. Med IP44 beskyttelse og to modtagere er du sikret en pålidelig og praktisk løsning til din dørklokke.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Alkalisk batteri
Produktfarve: Hvid&Sort
Hovedmaterialer: ABS&akryl
Mål: L11*W7*H2.6cm/L7.2*W4*2cm

Læs mere..

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【KLASSISK & FUNKTIONELT】Klassisk sort og hvid farve, designet er inspireret af pandaen. Den kromede dørklokke med 2 modtagere har 36 melodier og 3 justerbare lydniveauer. Samtidig har Aigostar dørklokken en hukommelsesfunktion, der bevarer din sidst indstillede melodi og lydniveau efter strømsvigt.
【LANG TRÅDLØS RÆKKEVIDDE】Denne trådløse dørklokke med batteri har en fjernforbindelse på op til 150M/500FT og forstyrrer ikke andet udstyr i dit hjem. Ideel til store rum med flere indgange eller flere etager i store huse, kontorer, hoteller og andre områder.
【VANDTÆT & HOLDBAR】Denne kromede trådløse dørklokke har ultralavt strømforbrug, og trykknapen inkluderer et 23A 12V alkalisk batteri med en maksimal levetid på 3 år, så du behøver ikke bekymre dig om hyppig batteriskift. IP44 vandtæt og støvtæt vurdering for at modstå det hårdeste vejr (-4°F til 140°F).
【LET AT OPSÆTTE】Trådløs modtagelse, hæng simpelthen den lille modtager på en krog eller søm, og trykknapen (inklusive batteri) kan fastgøres til dørkarmen med dobbeltsidet klæbende tape. Nem at installere, klik let for at ringe.
【FLERE FUNKTIONER】Det er ikke kun en trådløs dørklokke, men også en pager, lille størrelse med store funktioner, en-knaps opkald, praktisk til at passe på familiemedlemmer, ældre/syge/gravide kvinder.
Effekt & spænding
Forbrug0.3W
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.