Daphne Hårtørrer 2200W
Sølvfarvet

Aigostar Aigostar

15848-0

New product

Få hurtig og effektiv hårtørring med Daphne Hårtørrer 2200W i sølvfarvet design - så du altid kan få perfekt stylet hår på ingen tid.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 2 Hastighedsindstillinger
3 Varmeindstillinger 
Overophedningsbeskyttelse 
Kabellængde: 1.75m
Kraftig luftstrøm: 57.6km/t
Produktfunktion: Tørring;Modellering
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: ABS&PC

Læs mere..

DKK 201,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【2200 Watt DC Motor】2200W Kraftfuld langtidsholdbar DC-motor med højhastigheds tørring og teknologi til ensartet varmefordeling, producerer stærk, ensartet luftstrøm for hurtig hårtørring. Desuden undgår den lette krop træthed ved langvarig brug.
【2 Speed/3 Heat/Cool Button】2 hastigheder/3 varmeindstillinger plus Koldknap for fuld tørring og styling fleksibilitet. Høj varme til at fjerne overskydende fugtighed, lav varme og hastighed til at style og perfektionere dit look, koldskudsknappen til at sætte og låse stilen.
【Diffuser and Concentrator】Diffuser hjælper med at definere naturlige krøller og bølger, og koncentrator tillader fokuseret luftstrøm, hvilket gør håret glat og glansfuldt.
【Convenient to Use】1,75 meter salonkabel med ophængsløkke, nem at bruge og opbevare. Og det aftagelige filter er let at rengøre.
【Safety and Assurance】Slukker automatisk, når termostattemperaturen er for høj, sikkert og skånsomt for dit hår. GS og RoHS-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.
Dimensioner
Højde275 mm.
Bredde93 mm.
Dybde236 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1800-2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.