Ionisk AC 2400W Hårtørrer
Fighter

Aigostar Aigostar

15898-0

New product

Ionisk AC 2400W Hårtørrer - Fighter Udvid

Få håret til at skinne med vores Ioniske AC 2400W Hårtørrer - Fighter. Den kraftfulde motor og ioniske teknologi giver dig en hurtig og skånsom hårtørring, for et smukt og glansfuldt resultat hver gang.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 2,4 m
Kraftig luftstrøm: 14,8 m/s
Produktfunktion: Tørring;Modellering
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PC

Læs mere..

DKK 261,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Negativ Ionsteknologi】Med negativ ionsteknologi hjælper Aigostar Fighter hårtørrer med at låse fugtigheden inde i håret, så det bliver blødere, glattere og mere glansfuldt, samtidig med at det reducerer krus og statisk elektricitet.
【2400 Watt AC Motor】2400W professionel langtidsholdbar AC-motor med højhastigheds tørring og teknologi til jævn varmefordeling, producerer kraftig og ensartet luftstrøm for hurtig hårtørring.
【2-Hastigheder/3-Varmer/ Koldknap】2 Hastigheder / 3 Varmeindstillinger plus Koldknap for fuld fleksibilitet til tørring og styling. Høj varme til at fjerne overskydende fugt, lav varme og hastighed til at style og perfektionere frisuren, kold luft-knappen til at sætte og låse stilen.
【Praktisk at bruge】Diffuser hjælper med at definere naturlige krøller og bølger, og koncentrator giver fokuseret luftstrøm, så håret bliver glat og lækkert. Takket være 2,4 meter salonkabel med ophængsøje, er det nemt at bruge og opbevare. Og det aftagelige filter er let at rengøre.
【Sikkerhed og Garanti】Slukker automatisk, hvis termostattemperaturen bliver for høj, så det er sikkert og skånsomt mod dit hår. GS- og CE-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde262.5 mm.
Bredde91.85 mm.
Dybde283 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2000-2400W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.