LED B6 T8, 18W, 1.2m, 3000K, Plast

Aigostar Aigostar

New product

LED B6 T8, 18W, 1.2m, 3000K, Plast Udvid

Opgrader dit lys med vores effektive og energibesparende LED B6 T8 rør. Med en længde på 120 cm og varmt hvidt lys er det ideelt til kontorer, butikker og offentlige rum.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1.2m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 46,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Økonomisk og mere praktisk Letvægtstube med en uovertruffen prisfordel på andre LED T8-rør, er en virkelig praktisk LED-tube.
Bred lysstråle Fremragende lysgennemtrængelighed, 190° ekstra bred udsendelsesområde, opfylder belysningskravene til hjemmet, kontoret og kommercielle steder.
Overlegen ydeevne Røret bruger et nyt nano-materialer plastikmateriale, god sejhed, høj styrke, men har også nogle egenskaber som stødresistent, komprimeringsbestandig, varmeresistent, varmebestandig, bakterieresistent osv. Det vil være let at håndtere.
Sikker dobbelt forsikring Hoveddelen er V-0 brandhæmmende ingeniørplastikmateriale, dobbeltisolerede ledningsdesign, ingen lækagerisiko, sikkert og pålideligt.
Letvægtet nem installation PC-materiale med eksklusive letvægtskarakteristika, installationen er meget arbejdsbesparende, høj effektivitet.
God erstatning Udseendet bevarer den kompakte form af alle T8-rør, nem at passe til forskellige miljøer, er et andet ideelt valg til at erstatte traditionelle lamper.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilation.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1980 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningT8 rør
Højde1198 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat115W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.