LED E5 BAGBELYST LED-panel 32W CCT-SKIFT
Størrelse: 295*1195*30mm/MÆLKEHVID/1,5m LEDNING/MED STIK, UGR<19

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 BAGBELYST LED-panel 32W CCT-SKIFT - Størrelse: 295*1195*30mm/MÆLKEHVID/1,5m LEDNING/MED STIK, UGR<19 Udvid

Opgrader dit rum med dette energieffektive LED-panel med bagbelysning og mulighed for farvetemperaturjustering. Perfekt til enhver indretning med dens størrelse på 295*1195*30mm, mælkehvide finish og medfølgende 1,5m ledning med stik. Udenblændingsværdien er under 19 (UGR<19) for minimal gener for øjnene.

Produktbeskrivelse: UGR<19
med stik
1,5 m ledning.

Antal: 1 stk.
Form: Hvid ramme.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PMMA&PS&Aluminium.
Ydre materiale: Jern&Aluminium&PS.
Lys farve: Varm lys til kold lys.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 399,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Nye stilprodukter, omkostningseffektiveDen direkte-ned panellys er et nyt produkt udviklet af LED-industrien baseret på svagheden ved sideudsendende panellys. Den anvender direkte-udsendende teknologi for mere jævn belysning. Det enkle panel er alsidigt til forskellige dekorationstyper. Med høj lyskvalitet og lang levetid er det et økonomisk og praktisk valg til hjemme- og erhvervsbelysning.
Ultratyndt designDen slanke lampelegeme har en tykkelse på kun 30 mm, hvilket er smukt og generøst; på grund af reduktionen af lyslederpladen er lampens samlede kvalitet reduceret, og installationen er let og bekvem.
Ny stil direkte lysende designLED lampperler bruger optisk linsbeskyttelse og arrangerer bund, der reducerer lyslederpladen. Lyset udsendes direkte gennem diffusionspladen, hvilket reducerer lysbrydningssnedtab og forbedrer lyseffektiviteten, jævnt lys uden mørke områder. Høj pålidelighed, forlænger lampens levetid.
Højeffektiv LED lampperlerHøjkvalitets LED lamp chips, stor lyseffektivitet og høj lysstyrke, lavt forbrug, hvilket gør 50% mindre energiforbrug end traditionelle lamper. Reducer brugen af lampeantallet og spar penge.
Justerbar farvetemperatur giver lysoplevelser fra varmt lys til hvidt lys.
MetalrammedesignHøjkvalitets aluminium, korrosions- og oxidationsbestandighed. Holdbar og robust.
Integreret forseglingsdesignIntegreret forseglingsdesign, forhindrer myg, fugt og støv i at påvirke brugseffekten, forlænger levetiden.
PMMA lampeskærmBalance og blid belysning, der sigter mod at beskytte dine øjne. Lad komfortabel belysning fylde hvert hjørne af livet.
Let at bruge med stikdesign
Bred anvendelseVelegnet til mange lejligheder, såsom: kontor, skole, supermarked, hospital, indkøbscenter osv.
Lyset
Varm hvid kulør3500-6000K
Lysstyrke4100 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug32W
Erstat232W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.