Kat

Kat

278 varer
Viser 105 - 208 af 278 produkter

Kattelegetøj

Kattelegetøj er vigtigt for at holde din kat underholdt og stimuleret. Hos os finder du et bredt udvalg af kattelegetøj, der passer til enhver feline smag. Fra mus og bolde til kradsemåtter og kattetunneler, vi har alt, hvad din kat har brug for for at få en sjov og aktiv tilværelse.

Kattemynte

Kattemynte er en naturlig plante, der tiltrækker og stimulerer katte. Vi har kattelegetøj med indbygget kattemynte, der vil få din kat til at spinde af glæde. Fra legetøjsmus til kradsemåtter, vores kattelegetøj med kattemynte er sikker på at være en favorit hos din forkælede kat.

Kradsemåtte til kat

En kradsemåtte til kat er en fantastisk måde at opfylde din kats naturlige behov for at kradse og strække sig. Vores kradsemåtter er designet til at beskytte dine møbler og tæpper mod kattens kløer. De er holdbare og lette at installere, og din kat vil elske at bruge dem som sit personlige kradsested.

Kattetunnel

Giv din kat et spændende sted at udforske med en kattetunnel. Vores kattetunneler er lavet af holdbare materialer og er fyldt med sjove funktioner som skjulesteder og krøllelyde. Din kat vil elske at lege og hvile i sin egen private tunnel.

Kattelegetøj mus

Muselegetøj er en klassiker inden for kattelegetøj. Vi har et stort udvalg af muselegetøj i forskellige størrelser og farver, der er sikker på at falde i din kats smag. Vores muselegetøj er fyldt med kattemynte for at gøre det endnu mere attraktivt for din kat.

Stofmus til katte

Stofmus til katte er bløde og hyggelige legetøj, der er perfekte til at kæle og jage. Vores stofmus fås i forskellige størrelser og farver og er lavet af holdbart materiale, der kan modstå din kats leg. Med kattemynte indeni vil disse stofmus fange din kats interesse i timevis.

Katteunderholdningsstang

En katteunderholdningsstang er en fantastisk måde at interagere og lege med din kat. Vores katteunderholdningsstænger er lavet af holdbart materiale og har sjove legetøj i enden, der vil tiltrække din kats opmærksomhed. Med forskellige farver og mønstre at vælge imellem, kan du finde den perfekte katteunderholdningsstang til din kat.

Kattelegesæt

Med vores kattelegesæt får din kat en række forskellige legetøj at udforske. Fra bolde og mus til reb og kugler, vores kattelegesæt er fyldt med sjove og spændende legetøj. Dette er en fantastisk måde at holde din kat aktiv og stimuleret.

Kradselegetøj til katte

Katte har en naturlig trang til at kradse, og vores kradselegetøj til katte giver dem en sikker og sjov måde at tilfredsstille denne trang. Vores kradselegetøj er lavet af holdbare materialer og er designet til at beskytte dine møbler mod kattens kløer. Din kat vil elske at kradse og strække sig på vores kradselegetøj.

Kattepind

Med en kattepind kan du lege og interagere med din kat. Vores kattepinde er lavet af holdbare materialer og har farverige fjer eller bolde i enden, der vil tiltrække din kats opmærksomhed. Dette er en fantastisk måde at styrke båndet mellem dig og din kat.

Kattelegetøjsbold

Katte elsker at lege med bolde, og vores kattelegetøjsbolde er sikker på at være en hit hos din kat. Vores bolde er lavet af holdbare materialer og kommer i forskellige størrelser og farver. Din kat vil elske at sparke, kaste og jage vores kattelegetøjsbolde.

Kat bygning med kradsetrå

En kat bygning med kradsetrå er den ultimative gave til din kat. Vores katbygninger er lavet af holdbart materiale og har indbyggede kradseområder samt hyggelige sovepladser. Din kat vil nyde at klatre, krads og hvile i sin egen personlige katbygning.

Fisk legetøj til katte

Fisk legetøj til katte er sjove og interaktive legetøj, der efterligner bevægelserne hos en fisk. Vores fisk legetøj er lavet af holdbart materiale og har realistiske farver og teksturer. Din kat vil elske at jage og fange vores fisk legetøj.

Kattekradse-legetøj

Kattekradse-legetøj er en fantastisk måde at kombinere kradseaktivitet med leg. Vores kattekradse-legetøj er lavet af holdbare materialer og har sjove legetøj, der hænger og roterer. Din kat vil nyde at kradse og lege med vores kattekradse-legetøj.

Katteklølegetøj

Katteklølegetøj er specialdesignet til at tilfredsstille din kats naturlige behov for at kradse. Vores katteklølegetøj er lavet af holdbart materiale og har forskellige teksturer og højder, der vil stimulere din kats kløeinstinkter. Din kat vil elske at kradse på vores katteklølegetøj.

Kattelegetøj med lyd

Kattelegetøj med lyd er en fantastisk måde at forbedre din kats legoplevelse. Vores kattelegetøj med lyd laver sjove og spændende lyde, der vil holde din kat opmærksom i timevis. Fra klokkebolde til knitrelyde, vores kattelegetøj med lyd er sikker på at fange din kats interesse.

Kattelegetøj til underholdning

Underhold din kat med vores sjove og spændende kattelegetøj. Vores kattelegetøj til underholdning inkluderer alt fra interaktive pindesvinge til boldlegetøj. Din kat vil elske at lege og blive underholdt med vores kattelegetøj.

Kattelegesæt gave

Giv din kat en gave med vores kattelegesæt. Vores kattelegesæt gør det nemt at finde den perfekte gave til din kat. Fra boldsæt til musesæt, vores kattelegesæt vil holde din kat underholdt i timevis.

Katteunderholdende stang

En katteunderholdende stang er en fantastisk måde at engagere og lege med din kat. Vores katteunderholdende stænger er lette at håndtere og har farverige fjer eller legetøj i enden, der vil tiltrække din kats opmærksomhed. Dette er en sjov og interaktiv måde at tilbringe tid sammen med din kat.

Kradselegetøj til katte med legetøj

Giv din kat en to-i-en oplevelse med vores kradselegetøj til katte med legetøj. Vores kradselegetøj kombinerer en kradseoverflade med sjovt legetøj, der vil holde din kat aktiv og underholdt. Din kat vil nyde at kradse og lege med vores kradselegetøj.Nu har du et omfattende udvalg af kattelegetøj og kradsemøbler at vælge imellem. Uanset om du ønsker at holde din kat aktiv, stimuleret eller bare at forkæle den med sjovt legetøj, finder du det hele her. Gå på opdagelse i vores sortiment og gør din kat glad og tilfreds.

Filter

Pris
DKK 8 DKK 176
Dyr
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Filter