LED T8 8W 0.6m 3000K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED T8 8W 0.6m 3000K Glas Udvid

Opgrader dit belysningssetup med vores effektive og energibesparende LED T8 8W 0.6m rør i varm hvid 3000K lysstyrke. Med holdbart glasdesign for en langvarig og pålidelig belysning.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0.6m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Varm

DKK 21,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Start et nyt liv med ny belysning LED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med de stigende krav til kvalitet og teknik er det bredt anvendeligt til erhvervsbelysning og hjemmebelysning med fremtrædende overlegenhed.
Høj lysstyrkeeffekt Varmebestandig, højklasse glasrør, ikke-ledende, høj sikkerhedsydelse; glastransmittansen er højere end PC-skærmen, hvilket er fordelagtigt for lysudgangen.
Høj kvalitets LED-chips Høj kvalitets chip, ingen flimmer, høj belysningseffekt, ensartet lysstyrke og god CRI.
Stabil ydelse, langvarig og holdbar Glasset med fremragende stabil ydelse, 360° luftkontakt der sikrer jævn varmeafledning. Bliver ikke let gult under langvarig belysning, korrosionsbestandig og holdbart.
EEI-klasse: A+
Let at matche, bred anvendelse Formen på glasrør er konsistent med almindelige lysstofrør, hvilket mere følger folkets visuelle vaner; passer til alle stilarter af belysningsprogram. Det bruges bredt i supermarked, kontor, skole, fabrik, parkeringsplads, hjem og andre steder.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke900 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde600 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.