Hvid Keramisk Bordlampe med Sort-Grå Marmorbase
E14 (Pære Ikke Inkluderet)

Aigostar Aigostar

14612-0

New product

Hvid Keramisk Bordlampe med Sort-Grå Marmorbase - E14 (Pære Ikke Inkluderet) Udvid

Opgrader dit hjem med denne elegante Hvide Keramiske Bordlampe med en smuk Sort-Grå Marmorbase. Perfekt til at skabe hygge og atmosfære i ethvert rum. (Pære ikke inkluderet)

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 1,5 m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Keramik.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Elegant and easy to match Eksklusiv form, der smelter sammen med elegant farve, enkel men modebevidst; lampekroppen med glat konturdesign, en fest for øjnene, passer til lyset, der kaster en varm blød belysning til rummet, skaber en kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver temperamentet og ynde i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
TEKSTILSTOFSKÆRM Stofskærm med fint væv, transmitterer ensartet og blød belysning uden at blænde, og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitets lampefatning Udsøgt undersøgelse af detaljer, matchet med E14 skrue lyskilde til brug, nem at installere, frit valg mellem varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stuen, soveværelset, studierummet, med funktionerne læsning, opstå om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde255 mm.
Diameter160 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.