Hvid Keramik Bordlampe med Sort Lampeskærm og Guldmarmor Base
E14 (Pære Ekskluderet)

Aigostar Aigostar

14614-0

New product

Hvid Keramik Bordlampe med Sort Lampeskærm og Guldmarmor Base - E14 (Pære Ekskluderet) Udvid

Opgrader dit hjem med stil med denne smukke Hvid Keramik Bordlampe. Den elegante sorte lampeskærm og guldmarmor base giver et sofistikeret udtryk, perfekt til ethvert rum i dit hjem. (E14 pære ekskluderet)

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1,5m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Keramik

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Elegant and easy to match Elegant form og let at matche sammen; udsøgt form forenes med elegant farve, simpel men stilfuld; lampen med en glat konturdesign, en fryd for øjet, passer til lyskilden og kaster en varm blød belysning i rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed og fremhæver temperamentet og ynde i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
Tekstil lampe skærm Lampeskærm af stof med en fin vævning, der transmitterer med ensartet og blød belysning uden at blænde, og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitets lampeholder Udvalgt studie af detaljer, matchet med E14 skrue lyskilde til brug, nem at installere, frit valg mellem varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stuen, soveværelset, studierummet, med funktioner til læsning, opstigning om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde255 mm.
Diameter160 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.