Keramik Bordlampe
Hvid Skærm/Lys Cyanblå Base E14 (01) - Pære Ikke Inkluderet

Aigostar Aigostar

14616-0

New product

Keramik Bordlampe - Hvid Skærm/Lys Cyanblå Base E14 (01) - Pære Ikke Inkluderet Udvid

Opgrader dit hjem med denne elegante Keramik Bordlampe i hvid med en lys cyanblå base. Perfekt til at skabe hyggelig belysning i ethvert rum. (Pære ikke inkluderet)

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1,5m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Keramik

Læs mere..

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Elegant and easy to match Eksklusiv form smelter sammen med elegant farve, simpel men mode; lampekroppen med glat konturdesign, en fest for øjnene, der matcher lyskilden, kaster en varm blød lys til rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver temperamentet og nåden i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og let at vedligeholde.
TEKSTILSTOF LAMPSHADE Stoflampeskærm med fin vævning, transmitterer ensartet og blødt lys uden at blænde og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitet lampeholder Udvalgt studie af detaljer, matchet med E14 skrue lyskilde at bruge, nem at installere, frit valg af varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stue, soveværelse, studie med funktioner til læsning, stå op om natten og dekorere.
Dimensioner
FatningE14
Højde225 mm.
Diameter140 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.