Keramisk Bordlampe med Hvid Lampeskærm og grå Diamantfod E14 (03)
Pære Ekskluderet

Aigostar Aigostar

14624-0

New product

Keramisk Bordlampe med Hvid Lampeskærm og grå Diamantfod E14 (03) - Pære Ekskluderet Udvid

Opgrader dit hjem med denne elegante keramiske bordlampe med hvid lampeskærm og grå diamantfod. Skab hygge og stemning med denne stilfulde lampe (pære ekskluderet).

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1,5 m
Produktfarve: Hvid&Grå
Hovedmaterialer: Keramik

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Elegant and easy to match Eksklusiv form kombineret med elegant farve, enkel men fashionable; lampens krop med glat kontur design, en fryd for øjnene, matchende lyskilde, der kaster en varm blød belysning i rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver soveværelsets temperament og elegance.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
Tekstil lampeskærm Stof lampeskærm med fin vævning, transmitterer ensartet og blød belysning uden at blænde, og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitets lampeholder Udvalgt studie af detaljer, matchet med E14 skrue lyskilde, nem at installere, frit valg mellem varm eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stue, soveværelse, studie med funktioner som læsning, opstå om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde290 mm.
Diameter200 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.