Brun Keramisk Bordlampe med Linned Lampeskærm, E14
Pære Ikke Inkluderet

Aigostar Aigostar

14625-0

New product

Brun Keramisk Bordlampe med Linned Lampeskærm, E14 - Pære Ikke Inkluderet Udvid

Opgrader dit hjem med denne smukke brun keramiske bordlampe med en elegant linned lampeskærm. Perfekt til at skabe hyggelig belysning i ethvert rum. (E14-pære ikke inkluderet)

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1,5m
Produktfarve: Brun & grå
Hovedmaterialer: Keramik

Læs mere..

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Elegant and easy to match Eksklusiv form smelter sammen med elegant farve, enkel men modebevidst; lampekroppen med glat konturdesign, en fest for øjnene, matcher lyskilden og kaster en varm blød belysning i rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver temperament og nåde i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
TEKSTILSTOFSKÆRM Stofskærm med fint vævet, transmitterer ensartet og blødt lys uden at blænde og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitet lampeholder Udvalgt undersøgelse af detaljer, matchet med E14-skruelyskilde til brug, nem at installere, frit valg mellem varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stuen, soveværelset, studierummet, med funktioner til læsning, opstår om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde310 mm.
Diameter200 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.