Kæledyrs Bilsædeovertræk
147x137cm Sort

Nobleza Nobleza

17367-0

New product

Kæledyrs Bilsædeovertræk - 147x137cm Sort Udvid

Hold din bil ren og din hund sikker med dette sorte bilsædeovertræk i størrelsen 147x137cm. Beskyt din bil mod snavs og hår, mens din hund kan nyde en sikker og behagelig køretur.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Oxford-stof+PP-bomuld

Læs mere..

DKK 257,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Fremragende Størrelse】 En fremragende størrelse på 58” L X 54” W er tilgængelig til de fleste familiebiler, SUV'er, lastbiler eller CRV'er. Bilsædebetrækket til hunde er universelt kompatibelt.
【Synligt Vindue】 Innovativt ventileret netvinduesdesign giver din hund bedre luftcirkulation om sommeren og om vinteren, sikrer at din hund føler sig kølig og varm. Det synlige vindue giver dig og dit kæledyr mulighed for at se hinanden tydeligt til enhver tid, hjælper din hund med at reducere angst og forblive rolig under rejser. Ekstra opbevaringspose til hundehængekøjen er praktisk til opbevaring af kæledyrslegetøj, kæledyrsfoder, kæledyrsreb og andre ting, så din bil holdes ren og pæn.
【Sideklapsbeskyttelse】 Med holdbare lynlåse sideklapper beskytter hundebilsædet din hund mod skader ved nødbremsning og sving, så du som fører bliver mindre distraheret. Sideklapperne beskytter dørene og gør det umuligt for hunde at nå gulvet i bilen.
【Vandtæt】 Toplaget af dette bilsædebetræk er 600D oxford med vandafvisende belægning, som hjælper med at holde din sæde væk fra væsker, snavs, ridser og hår. Den skridsikre bagside holder hundebilsædet på plads, så dine kæledyr kan forblive mere stabile.
【Let Installation og Rengøring】 Med 2 hurtigudløsende holdbare spænder, 4 sæt justerbare stropper og 2 sædesikringer, vil du ikke have problemer med at installere dette bilsædebetræk til hunde på få sekunder. Let at rengøre med en fugtig klud eller støvsuger og det er også maskinvaskbart.
Dimensioner
Bredde1370 mm.
Dybde1470 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.