Overflademonteret Lille Vandtæt Afbryder
En Gruppe, To-Vejs

Aigostar Aigostar

15044-0

New product

Overflademonteret Lille Vandtæt Afbryder - En Gruppe, To-Vejs Udvid

"Denne lille vandtætte afbryder er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med mulighed for to-vejs betjening, giver den dig fleksibilitet og praktisk funktion i én enhed."

Mængde: 1 stk.
When rephrasing specifications, each line should have formatting like: nbsp;key: value

Læs mere..

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Møder europæiske standarder Certificeret af CE, overlegent design i overensstemmelse med europæiske certificeringssikkerhedsstandarder, brug sikkert uden bekymringer.
Delikat og holdbar Udvælgelse af høj kvalitet komponenter indeni, reagerer hurtigt, brug af kontakten normalt tusindvis af gange uden funktionsfejl.
Overflademonteret design Overflademonteret design, bredt anvendt, velegnet til alle slags fronter, der ikke er nemme at bore, mere bekvemt at installere.
Høj effektivitet med vandtæt og støvtæt Udstyret med vandtæt cover, beskyttelsesniveau IP55, til indendørs og udendørs brug, kan forhindre skadelig støvakkumulering og regninvasion fra skader.
Dimensioner
Højde62 mm.
Bredde65 mm.
Dybde81 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.