MCB 2P 40A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15283-0

New product

MCB 2P 40A C-Kurve Udvid

Beskyt dit elektriske system med denne pålidelige MCB 2P 40A C-Kurve. Ideel til at sikre en stabil strømforsyning i dit hjem eller kontor.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: PA66&T3.

Læs mere..

DKK 62,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin proces Integreret design, rig på funktioner, nøje kontrol af enhver fremstillingsdetalje fra modelleringsdesign til materialevalg, erfaring med gentagen polering og test, lille størrelse med store funktioner, sikrer sikkerhed for husholdningselektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Højtydende, følsom respons, i tilfælde af kortslutning i kredsløbet, kan afbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutning og holde familien væk fra skjulte farer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end den nominelle strøm for ledningen, vil afbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre beskadigelse af ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktsikkerheden.
En behagelig håndtag Håndtaget er i overensstemmelse med kroppens vaner, stribe design, forbedrer betjeningskomforten.
Med visningsvindue Rød og grøn indikatorvindue, klart at se strømtilslutning og -afbrydelse, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasser sig temperaturforskellen fra -5℃ til 40℃, opretholder stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
FORBINDELSE Terminalen er galvaniseret med A3-jern, rust- og oxidationsbestandig, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Tæt klips, fastholdt skinne, mere praktisk installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230/400V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.