Kæledyrs Kølende Halsbånd
66x7cm, Blå

Nobleza Nobleza

16517-0

New product

Kæledyrs Kølende Halsbånd - 66x7cm, Blå Udvid

Hold din pelsede ven kølig i sommervarmen med dette praktiske kølende halsbånd i blåt design. Med en størrelse på 66x7cm passer det til de fleste kæledyr.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: Polyesterstof, CMC

Læs mere..

DKK 35,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Ideel til kæledyr】Disse genanvendelige køle gel halsbånd vil holde din elskede behagelig i det varme vejr, og det højteknologiske termisk isolerende lag tillader op til en times gang eller leg i ekstreme vejrforhold. Stoffet er designet til at udveksle kropsvarme fra hunden med kølighed i lommen.
【Praktisk at bruge】Dette køle halsbånd med Velcro del er justerbart for nem pasform. Det justerbare Velcro kan justere længden til en perfekt størrelse til dit kæledyr, og du kan nemt tage det på og af.
【Letvægt & Behagelig】: Køle halsbåndet er lavet af nylon, ekstremt letvægt, justerbart og designet til de fleste racer af hunde, og tillader fuld bevægelsesfrihed, så det er let for din hund at løbe, lege og nyde udendørs med dig og forblive kølig.
【Gel Køling】Indbygget gel pude, lavet af miljøvenlig, ufarlig kondensat og renset vand, forseglet med blød hudvenlig PVC, vil disse køle halsbånd få dit kæledyr til at være gladere og sundere.
【Pakken indeholder】: Indeholder 1 pakke køle halsbånd. Størrelse: L45*W7cm
Dimensioner
Bredde70 mm.
Dybde660 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.