Bluetooth Mesh Smart Gulvlampe G45 E27 6.5W RGB+CCT
Inkl. Fjernbetjening & 2,3m Ledning - Grå

Aigostar Aigostar

20836-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Gulvlampe G45 E27 6.5W RGB+CCT - Inkl. Fjernbetjening & 2,3m Ledning - Grå Udvid

Skab stemning med denne smarte Bluetooth Mesh gulvlampe i gråt design. Udstyret med RGB+CCT teknologi, fjernbetjening og lang ledning for nem brug og fleksibilitet.

Bluetooth Mesh Smart Gulvlampe G45 E27 6.5W RGB+CCT, Inkl. Fjernbetjening & 2,3m Ledning, Grå

Denne smart gulvlampe er en praktisk og moderne løsning til at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem. Med en effekt på 6.5W, svarer denne LED-lampe til en traditionel 45W pære, hvilket giver dig energibesparelser samtidig med et kraftigt lys.

Lyset fra lampen kan tilpasses dine præferencer takket være RGB+CCT teknologien, som giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige farver og justere farvetemperaturen for at skabe den perfekte atmosfære i rummet. Med en lysstyrke på 555 lumens og en bred spredning på 230 grader, opnås en jævn og behagelig belysning i hele rummet.

Lampen tilsluttes nemt til almindelig 220-240V forsyning og leveres med en praktisk fjernbetjening samt en 2,3m ledning for ekstra fleksibilitet ved placeringen.

Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, som naturligt og ægte viser alle farver. Dette sikrer, at dine omgivelser belyses på en behagelig og behovstilpasset måde. Lampen er velegnet til forskellige formål inden for hjemmet og tilfredsstiller de flestes lysbehov.

Denne smarte gulvlampe leveres med en 3 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed og sikkerhed. Med dimensionerne 1750 x Ø250 mm passer lampen perfekt til de fleste rum og indretninger.

Læs mere..

DKK 235,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Gulvlampe G45 E27 6.5W RGB+CCT, Inkl. Fjernbetjening & 2,3m Ledning, Grå

Produktbeskrivelse:

Denne smarte gulvlampe er designet med den nyeste Bluetooth Mesh teknologi, der giver dig mulighed for at styre lyset fra din smartphone eller tablet. Med et forbrug på kun 6.5W kan denne LED lampe erstatte en konventionel 45W pære, hvilket betyder energibesparelser for dig.

Lyskvalitet og spredning:

Med en lysstyrke på 555 lumens og en høj spredning på 230 grader, sikrer denne gulvlampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Med et RA værdi på 80-85 får du høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Denne gulvlampe er ideel til de flestes behov og tilføjer en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Specifikationer:

  • Effekt: 6.5W LED - erstatning for 45W
  • Tilslutning: 220-240V
  • Dimensioner: 1750 x Ø250 mm
  • Farve: Grå
  • Garanti: 3 års producentgaranti

Den inkluderede fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrke, farvetemperatur og farvevalg. Med en ledning på 2,3 meter har du frihed til at placere lampen, hvor det passer dig bedst.

Opgrader dit hjem med denne stilfulde og smarte gulvlampe, der kombinerer høj kvalitet, energieffektivitet og moderne teknologi. Skab den perfekte belysning i dit hjem med Bluetooth Mesh Smart Gulvlampe G45 E27.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde1750 mm.
Diameter250 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.