LED SKYGGELØS FORBINDELSES PURIFICERINGS LAMPE adapter lys
6500K trekantet

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED SKYGGELØS FORBINDELSES PURIFICERINGS LAMPE adapter lys - 6500K trekantet Udvid

Opgrader belysningen i dit hjem med denne effektive LED-purificeringslampe i 6500K. Perfekt til alle rum med dens skyggeløse design og lette tilslutning via adapter lys.

Produktbeskrivelse: Nem og bekvem installation med samling, egnet til forskellige scener.
Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC&Al.

Læs mere..

  • Kold

DKK 91,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Denne LED skyggeløs forbindelses purificerings lampe adapter lys er den perfekte løsning, hvis du leder efter en energieffektiv og kraftfuld lyskilde. Med en effekt på kun 2W kan denne LED erstatte en traditionel 22W lampe, hvilket resulterer i besparelser på strømregningen.

Tilslutning og lyskvalitet: Lampen tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning og har en imponerende lysstyrke på 220 lumens med en spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lys. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der viser alle farver ægte og levende. Denne kvalitet er ideel for de fleste behov.

Garanti og tilgængelighed: Produktet kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed ved købet. Lampen findes i en kold hvid variant med en farvetemperatur på 6500K, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær. Denne farveoption er særligt velegnet til specifikke anvendelser som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Med denne LED lampe kan du nyde en lang levetid, høj energieffektivitet og en lyskvalitet, der imødekommer dine behov. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller i en kommerciel setting, vil denne lampe sikre god belysning og energibesparelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke220 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug2W
Erstat22W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.