Vægmonteret nødudgangslys
3,6W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Vægmonteret nødudgangslys - 3,6W 6500K Udvid

Sørg for sikkerheden med vores vægmonterede nødudgangslys på 3,6W og 6500K, som sikrer tydelig belysning i tilfælde af nødsituationer. Perfekt til enhver bygning eller virksomhed.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Lithiumjernfosfat-batteri.
Batterikapacitet: 500mAh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 324,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Vægmonteret nødudgangslys, 3,6W 6500K

Produktbeskrivelse

Det vægmonterede nødudgangslys med en effekt på 3,6W er et pålideligt og praktisk lyskilde, der sikrer god belysning i nødsituationer. Denne model skal tilsluttes til en 220-240V strømforsyning, hvilket gør den nem at integrere i forskellige bygningsinstallationer.

Med en lysstyrke på 135 lumens og en RA værdi på 80-85, leverer dette nødudgangslys en høj lydkvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at selv i en nødsituation vil omgivelserne være klart oplyste og lette at navigere rundt i.

En vigtig faktor at overveje er den 3 års producentgaranti, der følger med produktet. Dette giver dig tryghed og sikkerhed i produktets kvalitet og holdbarhed. Med LED af højeste kvalitet, kan dette nødudgangslys forventes at have en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken.

Den koldhvide farvetemperatur på 6500K giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne farve ikke er så almindelig i Skandinavien, er den populær til specifikke anvendelser som malerkabiner, akvarier og dekorative formål.

Kombinationen af lang levetid, pålidelig ydeevne og praktisk design gør dette vægmonterede nødudgangslys til et ideelt valg for bygninger, virksomheder og offentlige rum, der kræver pålidelig nødbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke135 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug3.6W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.