LED projektør
05 - glasafdækning - hvid - 20W - 4000K - 22,5 cm

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED projektør - 05 - glasafdækning - hvid - 20W - 4000K - 22,5 cm Udvid

Kraftig LED projektør med hvid glasafdækning og 20W lysstyrke. Perfekt til udendørs belysning med en farvetemperatur på 4000K og en størrelse på 22,5 cm.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 47,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED projektør med glasafdækning

Denne LED projektør er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle lyskilder. Med en effekt på 20W erstatter den en 80W pære, hvilket betyder, at du kan opnå betydelige besparelser på din elregning. Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning, så den er nem at installere i både private hjem og erhvervslokaler.

Med en lysstyrke på 1650 lumens og en spredning på 110 grader sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til belysning af større områder. Den medfølgende hvide glasafdækning giver en smuk og ensartet belysning.

Neutral hvid kulør

Denne LED projektør er tilgængelig i en neutral hvid 4000K kulør. Denne kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø ved at give et klart og naturligt lys uden blå eller gule toner. Dette gør, at de belyste emner fremstår i deres sande farver og detaljer, hvilket er ideelt til arbejdsområder, hvor præcision er vigtig.

Energibesparende og miljøvenlig

Med LED teknologien har denne projektør en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Den har desuden en lav varmeudvikling, hvilket gør den sikker at bruge og reducerer risikoen for overophedning. Dette gør projektøren både energibesparende og miljøvenlig.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, vil denne LED projektør med glasafdækning sikre effektiv og pålidelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1650 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 80W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.