LED projektør
05 - glasdæksel - hvid - 50W - 4000K - 22,5 cm

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED projektør - 05 - glasdæksel - hvid - 50W - 4000K - 22,5 cm Udvid

LED projektør med hvid glasdæksel, 50W og en lysfarve på 4000K. Perfekt til at belyse dine udendørs omgivelser effektivt og stilfuldt.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 84,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Projektør med Glasdæksel, Hvid, 50W

Denne LED projektør med glasdæksel er et effektivt og energibesparende valg til belysning af både indendørs og udendørs områder. Med en effekt på 50W kan denne lampe erstatte en traditionel lampe på hele 200W, hvilket betyder store besparelser på din elregning. Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på imponerende 4300 lumens.

Lysstyrke og Spredning

Med en lysstyrke på 4300 lumens og en spredning på 110 grader sikrer denne LED projektør en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en effektiv og ensartet belysning af det område, du ønsker at oplyse. Den høje spredning gør den ideel til store rum eller udendørsområder, hvor du ønsker at dække et stort område.

Kulør på Lyset

Denne LED projektør kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Den neutral hvide kulør giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør projektøren velegnet til kontorer, arbejdsrum og andre steder, hvor naturligt lys er vigtigt.

Producentgaranti

Denne LED projektør leveres med 3 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Med garanti kan du få eventuelle problemer eller fejl rettet hurtigt og nemt, så du kan få mest muligt ud af din investering i denne kvalitetsbelysning.

Med en diameter på 22,5 cm og et stilrent design i hvidt med glasdæksel passer denne LED projektør ind i de fleste omgivelser og vil lysse op på en effektiv og stilsikker måde. Gør din belysning mere energieffektiv og miljøvenlig med denne kraftfulde LED projektør.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 4300 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Erstat 200W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.