LED PROJEKTØR
05 - GLASDÆKSEL - HVID - 20W - 4000K - 22,5CM - SENSOR

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED PROJEKTØR - 05 - GLASDÆKSEL - HVID - 20W - 4000K - 22,5CM - SENSOR Udvid

Oplev kraftig belysning med denne LED projektør med sensor og glasdæksel. Ideel til udendørs brug med en lysstyrke på 20W og en behagelig farvetemperatur på 4000K.

Mængde: 1 stk.
Registreringsafstand: 4-9m.
Registreringsvinkel: 120°.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED PROJEKTØR med Glasdæksel og Sensor

Dette LED projektør er et effektivt og energibesparende alternativ til traditionelle lyskilder. Med en effekt på 20W erstatter den en 80W pære, hvilket betyder betydelige besparelser på elregningen. Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 1650 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftigt lys.

Med en høj spredning på 110 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både arbejdsområder og udendørs belysning. Den medfølgende glasdæksel beskytter LED'erne og sikrer lang holdbarhed.

Denne LED projektør har desuden en indbygget sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk. Dette er praktisk til anvendelse som sikkerhedsbelysning eller til at lyse op ved indgangspartier uden behov for manuel betjening.

Den neutrale hvide kulør på 4000K giver et klart og naturligt lys, der er ideelt til arbejdsmiljøer, hvor præcision og farvenøjagtighed er vigtig. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og ikke forvrængede.

Med en diameter på 22,5cm har denne projektør en kompakt størrelse, der gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den leveres med en producentgaranti på 3 år, hvilket giver ekstra tryghed og sikrer kvaliteten på produktet.

Samlet set er denne LED projektør med glasdæksel, sensor og neutral hvid kulør et pålideligt og effektivt valg til belysningsbehov, der kræver kraftigt og jævnt lys med lavt energiforbrug. Perfekt til både private hjem, virksomheder og offentlige områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1650 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 80W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.