LED Projektør
05 - Glasdæksel - Hvid - 30W - 6500K - 22.5CM - Sensor

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED Projektør - 05 - Glasdæksel - Hvid - 30W - 6500K - 22.5CM - Sensor Udvid

Skab lyse og sikre omgivelser med denne moderne LED Projektør med sensor. Med en effekt på 30W og et elegant glasdæksel i hvidt design er denne projektør perfekt til udendørs belysning.

Mængde: 1 stk.
Registreringsafstand: 4-9m.
Registreringsvinkel: 120°.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 132,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Projektør med Glasdæksel - Hvid, 30W, 6500K

Denne LED projektør er en effektiv og energibesparende lyskilde til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 30W, svarer denne projektør til en konventionel lyskilde på hele 120W, hvilket resulterer i store energibesparelser og en længere levetid.

Projektøren tilsluttes let til en 220-240V forsyning, hvilket gør den ideel til både private hjem og erhvervsmæssig brug. Med en lysstyrke på imponerende 2510 lumens og en spredning på 110 grader, sikres en jævn og effektiv belysning af området.

Dette produkt er udstyret med et holdbart glasdæksel og har en elegant hvid finish, der passer ind i de fleste omgivelser. Den kraftige LED teknologi sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Derudover er der inkluderet en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

LED projektøren er designet i en kold hvid kulør med en farvetemperatur på 6500K. Dette giver et koldt og klart lys med en tydelig blålig tone. Selvom denne farvetemperatur ikke er så almindelig i Skandinavien, er den populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og dekorative belysningseffekter.

Med en diameter på 22.5cm er denne LED projektør kompakt og let at montere. Den er desuden udstyret med en sensor, der giver dig mulighed for at regulere lysstyrken og spare yderligere energi.

Alt i alt er denne LED projektør en pålidelig og effektiv lyskilde, der kombinerer høj ydeevne med energieffektivitet og holdbarhed. Perfekt til at oplyse større områder eller til at skabe en speciel belysningsatmosfære. Tag skridtet mod fremtidens belysning med denne moderne og stilfulde LED projektør.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 2510 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 120W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.