Terrarie til Krybdyr
Gennemsigtigt 28L*18B*18H cm

Nobleza Nobleza

16364-0

New product

Terrarie til Krybdyr - Gennemsigtigt 28L*18B*18H cm Udvid

Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PS, PP.

Læs mere..

DKK 79,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Ventilationsdesign】 Der er top ventilationshuller og skråtstillede porte i låget, hvilket sikrer tilstrækkelig luftcirkulation for din krybdyr, så de føler sig mere komfortable.
【Let at fodre】 Låget er udstyret med en topåbningsfoderport, så det er nemt at fodre, og det forhindrer også insekter i at undslippe, hvis hele låget blev fjernet under måltider.
【Gennemsigtighed】 Fronten er meget gennemsigtig, hvilket er praktisk til observation af dyrenes aktiviteter, vækst, vaner og livsstil. Bærehåndtag på toppen, let at bære.
【Høj kvalitet og sikkerhed】 Lavet af tyk, høj kvalitets plastik, der er giftfri, lugtfri, miljøvenlig og sund. Nem at rengøre, tage fra hinanden, nem at opbevare og genanvendelig.
【Bred anvendelse】 Løft krybdyr- og amfibiekasser. Perfekt til små dyr og insekter såsom tarantulaer, gekkoer, græshopper, snegle, eremitkrebs, frøer, skorpioner, øgler, skildpadder og slanger.
Dimensioner
Højde180 mm.
Bredde180 mm.
Dybde280 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.