Reptilbure XL
34.8 x 22.1 x 21.6 cm

Nobleza Nobleza

16365-0

New product

Reptilbure XL - 34.8 x 22.1 x 21.6 cm Udvid

Stor reptilbur i XL-størrelse perfekt til dine krybdyr. Bedste mulighed for at skabe et sikkert og behageligt miljø til dine fisk.

Mængde: 1 stk.
Når du omskriver specifikationer skal hver linje have formatering som: key: value

Læs mere..

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Ventilationsdesign】Der er topventilationshuller og skråtstillede porte på låget, hvilket sikrer tilstrækkelig luftcirkulation, så din krybdyr kan føle sig komfortable i deres miljø.
【Let at fodre】Låget har en topåbningsfodringslem for nemhed ved fodring, hvilket også forhindrer insekter i at undslippe, hvis hele låget blev fjernet under måltiderne.
【Gennemsigtighed】Frontdelen er meget gennemsigtig, praktisk til observation, observation af dyreaktiviteter, vækst, vaner og livsstil. Bærehåndtag på toppen, nemt at bære.
【Høj kvalitet & sikkerhed】Lavet af høj kvalitet og tyk plastik, der er giftfri, lugtfri, miljøvenlig og sund at bruge. Nem at rengøre, adskille, nem at opbevare og genanvendelig.
【Bred anvendelse】Opdræt krybdyr og amfibiekasser. Perfekt til små dyr og insekter, herunder edderkopper, gekkoer, græshopper, snegle, eremitkrebs, frøer, skorpioner, øgler, baby-skildpadder og slanger.
Dimensioner
Højde216 mm.
Bredde221 mm.
Dybde348 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.