Reptil Terrarium XXL
43,2 x 28 x 27,2 cm, Gennemsigtig

Nobleza Nobleza

16366-0

New product

Reptil Terrarium XXL - 43,2 x 28 x 27,2 cm, Gennemsigtig Udvid

Opgrader dit terrarium til dette rummelige XXL-model, perfekt til dine krybdyr eller reptiler. Skab et trygt og komfortabelt miljø med den gennemsigtige konstruktion på 43,2 x 28 x 27,2 cm.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: ABS, PP

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Ventilationsdesign】 Der er topventilationshuller og skrå porte i låget, som sikrer tilstrækkelig luftcirkulation, så din reptil føler sig mere komfortabel.
【Let at fodre】 Låget har en topåbning til fodring, hvilket gør det nemt at give mad og forhindrer samtidig insekter i at undslippe, hvis hele låget blev fjernet under måltider.
【Transparens】 Fronten er meget gennemsigtig, hvilket gør det nemt at observere dyrets aktiviteter, vækst, vaner og livsstil. Håndtag på toppen gør det nemt at bære.
【Høj kvalitet og sikkerhed】 Lavet af tyk, høj kvalitets plastik, der er ikke-giftig, lugtfri, miljøvenlig og sund. Let at rengøre, adskille, opbevare og genanvende.
【Bred anvendelse】 Egnet til reptil- og amfibiekasser. Perfekt til små dyr og insekter som tarantulaer, gekkoer, græshopper, snegle, eremitkrebs, frøer, skorpioner, øgler, skildpadder og slanger.
Dimensioner
Højde272 mm.
Bredde280 mm.
Dybde432 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.