Archer Rustfrit Stål Kande Blender
1200W, 1.8L

Aigostar Aigostar

15956-0

New product

Archer Rustfrit Stål Kande Blender - 1200W, 1.8L Udvid

Med Archer Rustfrit Stål Kande Blender får du kraftfuld blending med en kapacitet på 1,8 liter. Den elegante design og 1200W motor gør det til det perfekte køkkenredskab til dine hverdagsbehov.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 2 hastigheder
Kapacitet: 1.8L
Motor: 100% kobber
Materiale: Fødevarekvalitet, BPA-fri
Design: Interlock beskyttelsesdesign
Volume: 1800ml
Kabellængde: 0.9m
Form: Desktop
Farve: Sort & Rustfrit stål
Hovedmaterialer: Rustfrit stål, ABS, Glas, PP

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 638,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Flere funktioner enhed, der frigiver frisk energi Velegnet til alle slags frugter og grøntsager, det er en fødevareprocessor, en fødevaresupplementmaskine og en juicer, som kan lave delikat mad. Den kan lave både børns supplementer og dine egne næringsrige måltider.
100% kobbermotor giver kraftfuld kraft 1200 watt højtydende motor, hvis maksimale hastighed er op til 23000 omdr./min., pulveriserer maden øjeblikkeligt og giver en fin og glat smag.
Fødevareklasse glasblandingsskål Tykkere glasblandingsskål fremstillet af fødevareklasse materiale uden BPA, holdbar og ridsefast, nem at rengøre
1,8 L stor kapacitet opfylder familiens behov
Skarpe klinger af rustfrit stål Præcisionsklinger kan lave tredimensionel skæring, slidstærke og korrosionsbestandige, ultrahurtig hastighed kan frigøre alle madnæringsstoffer, blande fint og give god smag.
2 hastigheder Vælg en passende hastighed i henhold til dine ingredienser. Lav hastighed til bløde frugter, risgrød og tilskudsfoder. Høj hastighed til hårde frugter eller isknusning.
Rengør enheden med et tryk på en knap, spar tid og besvær Efter blanding tilsættes rent vand, og knappen drejes til PULSE position, hvilket gør det nemt at rengøre enheden.
Sikker at bruge Interlock-design: Enheden fungerer ikke, hvis skålens montering ikke er korrekt.
Anti-slip gummifødder reducerer arbejdsstøj Anti-slip gummifødder på bunden stabiliserer enheden og reducerer støjen forårsaget af rystelser.
Bemærk
1、 Brug ikke apparatet i mere end 2 minutter. Det skal være helt afkølet, hvis det er overbelastet, før det bruges igen.
2、 Opbevar denne enhed uden for børns rækkevidde.
3、 Brug altid apparatet på en plan overflade.
4、 Tag stikket ud, før du rengør.
5、 Rengør ikke eller tør produktet af med skarpe og ru rengøringsmaterialer.
6、 Tør alt tilbehør grundigt, før det monteres på apparatet.
7、 Rør aldrig ved apparatet, når det er i brug.
Dimensioner
Højde427 mm.
Bredde175 mm.
Dybde206 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.