LED G9 2W 3000K Hvid
Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED G9 2W 3000K Hvid - Dobbelt Pakke Udvid

Opgrader dine belysningsløsninger med denne dobbeltpakke af LED G9-pærer. Nyd den varme hvide belysning på 3000K med lavt strømforbrug på kun 2W.

Mængde: par
Pakke mængde: 2 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne LED G9 pære er en energieffektiv og miljøvenlig løsning til belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 2W kan denne LED pære erstatte en traditionel 18W pære, hvilket betyder betydelige besparelser på din elregning. Pæren tilsluttes direkte til en 230V strømkilde og har en lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Med en lysstyrke på 170 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i rummet. Den varme hvide (3000K) kulør skaber en behagelig atmosfære og hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Lyset har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig gengivelse af farverne i rummet.

Denne LED pære er velegnet til forskellige anvendelsesområder som f.eks. belysning i stuen, soveværelset, køkkenet eller på kontoret. Den kompakte størrelse på 16.5 x 11 x 48 mm gør det nemt at installere pæren i eksisterende armaturer eller lamper.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og holdbart. Den lange levetid og energieffektive egenskaber gør denne LED G9 pære til et pålideligt valg for din belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke170 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningG9
Højde11 mm.
Bredde16.5 mm.
Dybde48 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2W
Erstat18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.