LED G9 4W 6500K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED G9 4W 6500K Glas Udvid

LED G9 4W 6500K Glas - Skab en skarp og energieffektiv belysning med denne moderne LED pære i glas. Perfekt til både hjemmet og kontoret.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Hvid&gul.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 40,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED G9 4W 6500K Glas

Dette LED lys er designet med en G9 fatning og erstatter en traditionel 39W pære med sine 4W. Med en tilslutning til 230V forsyning er det nemt at skifte til denne energieffektive løsning, der giver en lang levetid og reducerer energiforbruget markant.

Lyskvaliteten er i fokus med en høj lysstyrke på 450 lumens og en spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket er ideelt til både generel belysning og til fokuseret belysning af specifikke områder. Med en farvegengivelse på RA værdi 80-85, kan du være sikker på at se alle farverne i deres sande nuancer og få et naturligt lys, der giver en behagelig atmosfære.

Med en elegant og holdbar glasdesign passer denne LED pære perfekt ind i enhver indretningsstil. Den har en værdig levetid og medfølger derfor også en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Denne model kommer i kold hvid (6500K), hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær. Selvom denne kulør ikke er så almindelig i Skandinavien, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorationer, hvor et klart og køligt lys ønskes.

Dimensionerne på denne LED G9 pære er 14.5 x 14.5 x 60 mm, hvilket gør den nem at placere og installere i forskellige lamper og armaturer. Den kompakte størrelse kombineret med den kraftige ydelse gør denne LED pære til et ideelt valg for både privat og kommerciel belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke450 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningG9
Højde14.5 mm.
Bredde14.5 mm.
Dybde60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat39W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.