Håndfri Hundeløbesnor
W3.8*L63-125cm, W2.5*L135cm, Sort/Blå

Nobleza Nobleza

17574-0

New product

Håndfri Hundeløbesnor - W3.8*L63-125cm, W2.5*L135cm, Sort/Blå Udvid

Gå håndfrit med dette praktiske hundeløbesnor og taljebælte sæt. Justerbart i størrelsen og i flotte farver, perfekt til aktive hundeejere.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Moderne, praktisk og handsfree
Dobbelt D-clip design: Gør det muligt at bruge hundesnoren på flere måder
Omtænksom taljepose: Med vandtæt stof og svedafvisende
Produktfarve: Sort & Blå
Hovedmaterialer: Polyester

Læs mere..

DKK 151,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Løbeleine til hund】Udstyret med dobbelt stærke elastikker, kan denne talje hundeline til løb reducere stress fra træk og ryk, absorbere pludselige retningsskift fra dine hunde op til 150lb. 53" hvilelængde og 74" forlænget længde elastikline giver tilstrækkelig plads til din hund at løbe frit foran dig, eller ved siden af dig. Designet med to håndtag for ultimativ kontrol. D-ring nær håndtaget kan fastgøres til clip til høm-høm poser eller skål.
【Justerbar taljebælte】Taljebæltet justeres fra 29.5'' - 49.2'' for at passe til næsten alle taljestørrelser. Flyt blot tri-glide skyderen på begge sider for at få mere eller mindre stof efter behov. Justerbar D-ring giver dig mulighed for at kontrollere positionen. Det anti-rynke nylon taljebælte er 1.5” bredt for behageligt slid. Nobleza hundeløbebælte har også en 360° roterende stærk metal krog for at forhindre sammenfiltring.
【Transportabel funktionel lomme】Kommer med en taljelomme designet bælte, der kan bruges separat. Transportabel 8.3" længde X 3.7" bredde lynlåslomme med reflekterende stribe. En høm-høm posetaske eller øretelefonhul er inkluderet. Lommen er stor nok til de fleste smartphones, høm-høm poser, hundegodbidder, nøgler, kort eller andre små genstande.
【Fleksibelt 3-i-1 design】Denne bælteline til hunde kan bruges som en hands-free line / dobbelt elastikker og håndtag line / en løbe/vandretur taljepakke (taljebælte og lomme kan bruges separat). Reflekterende syninger langs hele bæltet og elastiklinen vil hjælpe med din synlighed og sikkerhed om natten.
【Hands-free hundeline】Ingen flere problemer, når du går tur med din hund og dit barn samtidig. Opdag den ideelle måde at gå, træne, jogge, vandre eller cykle sammen med din hund ved hjælp af hundetaljeline og være hands-free. Til din bekvemmelighed medfølger en opbevaringspose til at opbevare din line sæt, når det ikke er i brug.
Dimensioner
Bredde25 mm.
Dybde750 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.