Nylon Kabelbinder 7.2x350mm Grøn, 20 stk/pose

Aigostar Aigostar

15075-0

New product

Nylon Kabelbinder 7.2x350mm Grøn, 20 stk/pose Udvid

Hold styr på kablerne på en nem og effektiv måde med disse grønne nylon kabelbindere i praktisk pose med 20 stk.perfekt til alle dine kabelforbindelser.

Mængde: Pose 1 styk.
Pakkeantal: 20 stk.
Produktfarve: Grøn.
Hovedmaterialer: Nylon 66.

Læs mere..

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse, livsassistenter Sig farvel til spiralindpakning besvær, brug til boligindretning, kontorindretning, maskinrum osv. Gør hus, liv, kontormiljø mere rent og ryddeligt.
Høj kvalitet, kvalitetssikring Strengt brug af NYLON 66 materiale certificeret af CE, RoHS, stærk spænding ikke let at bryde, sikker og miljøvenlig uden gift, høj effektivitet af brandhæmmende, aldringsbestandig med høj kuldebestandighed, længere produktets levetid.
Klar ribbedesign Kabelbinderne ved hjælp af komprimeringsteknologi, gearene er klare, kabelbinderne bliver stærkere under forarbejdning, fastholdt fast for at forhindre løsnen.
Fortykket spænde Oval spænde nem at installere, stærk kraft, sidder fast uden at løsne.
Dimensioner
Bredde7.2 mm.
Dybde350 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.