Nylon Kabelbinder
7.2mm x 450mm, Sort - 20 stk/Pakke

Aigostar Aigostar

15077-0

New product

Nylon Kabelbinder - 7.2mm x 450mm, Sort - 20 stk/Pakke Udvid

Hold styr på dine kabler med disse holdbare Nylon Kabelbindere. Perfekte til at organisere og sikre kabler og ledninger. Pakken indeholder 20 stk i sort farve.

Mængde: Pose 1 styk.
Pakkeantal: 20 stk.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Nylon 66.

Læs mere..

DKK 24,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Bred anvendelse, livsassistenter Sig farvel til problemer med spiralindpakning, brug det til hjemmedekoration, kontorlayout, maskinrum osv. Gør hus, liv og kontormiljø mere rent og ryddeligt.
Høj kvalitetsudvælgelse, kvalitetsgaranti Strengt brug af NYLON 66 materiale certificeret af CE, RoHS, stærk spænding, ikke let at bryde, sikkerhed og miljøvenlig uden gift, høj effektivitet af flammehæmmende, modstandsdygtig over for ældning med høj kuldebestandighed, længere produktanvendelsesliv.
Klar ribdesign Kabelbindere ved komprimeringsteknologi, gear er klare, kabelbindere bliver stærkere under processen, fast greb for at forhindre løsning.
Tykkere spænde Oval spænde let at installere, stærk kraft, sidder stramt fast uden at løsne sig.
Dimensioner
Bredde7.2 mm.
Dybde450 mm.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.