Nylon Kabelbinder 7.2x350mm, Gul, 20 stk./pose

Aigostar Aigostar

15088-0

New product

Nylon Kabelbinder 7.2x350mm, Gul, 20 stk./pose Udvid

Hold dine kabler organiserede og sikre med vores holdbare nylon kabelbindere i en frisk gul farve. Med 20 stk. i hver pose er du godt rustet til at tackle dine kabelstyringsopgaver.

Mængde: Pose 1 styk.
Pakkemængde: 20 stk.
Produktfarve: Gul.
Hovedmaterialer: Nylon 66.

Læs mere..

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse, livsassistenter Sig farvel til spiralomviklingsproblemer, bruges til boligindretning, kontoropstilling, maskinrum mv. Gør huset, livet og kontormiljøet mere rent og ryddeligt.
Høj kvalitetsudvælgelse, kvalitetsgaranti Streng brug af NYLON 66 materiale certificeret af CE, RoHS, stærk spænding, der ikke let går i stykker, sikker og miljøvenlig uden gift, høj effektivitet af brandhæmmende, anti-aldring med høj kuldemodstand, længere produktbrugslevetid.
Klar ribdesign Kabelbindere ved komprimeringsteknologi, tandhjulene er klare, kabelbinderne bliver stærkere under behandlingen, fast grebet for at forhindre løsgørelse.
Forstærket spænde Oval spænde, nem at installere, stærk kraft, fastklemt uden at løsne sig.
Dimensioner
Bredde7.2 mm.
Dybde350 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.