Nylon Kabelbinder 7.2x500mm
Gul, 20stk/pose

Aigostar Aigostar

15090-0

New product

Nylon Kabelbinder 7.2x500mm - Gul, 20stk/pose Udvid

Hold styr på dine kabler med disse robuste nylon kabelbindere i en lys og iøjnefaldende gul farve. 20 stk. i en pose, 7.2x500mm i størrelse.

Mængde: Pose 1 styk.
Pakkeantal: 20 stk.
Produktfarve: Gul
Hovedmaterialer: Nylon 66

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Bred anvendelse, livsassistenter Sig farvel til spiralindpakningstrubel, brug til boligdekoration, kontorlayout, maskinrum osv. Gør hus, liv og kontormiljø mere rent og ryddeligt.
Højkvalitetsudvalg, kvalitetsgaranti Strengt brug af NYLON 66-materiale certificeret af CE, RoHS, stærk spænding, der ikke let knækker, sikker og miljøvenlig uden gift, høj effektivitet af brandhæmmende, anti-aldring med høj kulderesistens, længere produktbrugslevetid.
Klar ribdesign Kabelbindere med komprimeringsteknologi, gearene er klare, kabelbindere bliver stærkere under bearbejdning, fast greb for at forhindre løsning.
Fortykket spænde Oval spænde nem at installere, stærk kraft, sidder tæt uden at løsne.
Dimensioner
Bredde7.2 mm.
Dybde500 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.